"Забороняють культуру" і бачать "руку Кремля": Путін, який веде криваву війну проти України, побідкався на Захід

Диктатор Володимир Путін під час свого виступу 27 жовтня побідкався на те, що Захід наважився чинити опір російським терористам, які запускають ракети по енергетичній інфраструктурі та вбивають українців просто у їхніх будинках. Про це диктатор заявив в етері російських засобів масової пропаганди, передають Патріоти України.

Путін побідкався, що Захід переконаний у своїй "безгрішності" та побідкався, що "батьки лібералізму" тепер не хочуть насолоджуватись творчістю Достоєвського та Чайковського.

"Сама ліберальна ідеологія сьогодні змінилася до невпізнання. Вже в 20 столітті ліберали стали заявляти про те, що відкрите суспільство має ворогів. І свобода таких ворогів може і має бути обмеженою. Невже ми такі всемогутні, що будь-яка критика наших опонентів сприймається як рука Кремля? Не можна все звалювати на підступи Кремля", - заявив диктатор. Путін поскаржився, що нібито "Захід претендує на всі ресурси людства".

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...