Забирають навіть хворих на епілепсію: Росіянин розповів про "нюанси" мобілізації і поскаржився на забезпечення. Аудіо

Російські окупанти обмінялися скаргами на матеріальне забезпечення в путінській армії. Крім того, стало відомо, що в РФ мобілізують навіть хворих на епілепсію, передають Патріоти України.

Про це йдеться у свіжому аудіоперехопленні хакерського угруповання "Фронтові розмови", яке потрапило у розпорядження "Обозревателя".

Так, один із співрозмовників розповів, що окупанти втрачають боєздатність ще дорогою до військових підрозділів. У мобілізованих не витримує серце або дають себе знати хвороби, які проігнорували у військкоматі.

"У нас хлопець відкинувся. Ну епілепсія, по дорозі. На нервах все це бігом, бігом. Війна йде. Анкету потрібно заповнювати, питання думати. Запитань багато, а він контужений. Мичить, піна з рота. Ледве відкачали", – поділився окупант.

"Зараз усіх офіцерів, полковників, нах*й, "взули". Вже півтори години на плацу стоїмо. Ніякого руху. Пройшли он, двоє людей приїхали, на плацу постояли і відкинулися", – додав він.

Також вояка поскаржився, що отримав погані берці "з ганчіркою всередині". Його співрозмовник підтвердив, що їм видали таке саме взуття. "Говорять, їх на місяць вистачає. Розкисають, розвалюються, без підошви ходиш", – засмутився загарбник.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...