Захід зможе направити в Україну війська: Експерт розповів, що для цього треба зробити

Військовий експерт Олександр Мусієнко пояснив, що спричинить визнання Росії державою-спонсором тероризму через геноцид українського народу. Про це він розповів в ефірі 24 каналу, передають Патріоти України.

"Важливо, що це закріплюється законодавчо. Це вже не просто обіцянки або наміри, а законодавче закріплення норми, яку потрібно дотримуватися. З цієї точки зору це навіть важливіше за санкції, - зазначив Мусієнко. - Всі держави у світі визнають цю Конвенцію (про фінансування тероризму), навіть Росія, але вона просто нею нехтує і не дотримується, як і інші акти міжнародного права".

За словами експерта, якщо світ визнає, що на чолі держави злочинне угруповання, то ставлення до неї буде зовсім іншим. У першу чергу, мова йде про жорстку міжнародну ізоляцію.

Крім того, як додав експерт, теоретично країни зможуть допомагати Україні не тільки зброєю, а й військами, вони отримають можливість ухвалювати такі рішення.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...