"Захисник, який розбив ДЗОТ, зовсім молодий хлопець": Волонтери показали знищення позиції окупантів під Донецьком (відео)

Вороже укріплення було знищене влучними пострілами із ПТУР.

Бійці ліквідували укріплення окупантів. Фото: скріншот з відео.

У зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі, бійці ЗСУ ліквідували укріплення бойовиків так званої "ДНР" на Ясинуватській розв'язці. Про це повідомляють волонтери фонду "Повернись живим", передають Патріоти України.

Як зазначається, вороже укріплення, розташоване на шляху в Донецьк, було знищено влучними пострілами з ПТУР. "Захисник, який розбив ДЗОТ окупантів, зовсім молодий хлопець, на війні він з самого її початку. За роки навчився закидати ПТУРи у віконця до бойовиків зі снайперською точністю. Поки його однолітки навчалися, гуляли, зустрічалися з дівчатами, ходили в кіно та слухали музику, він слухав звуки розривів мін, місив бруд в окопах, ховав друзів та мстився за загиблих побратимів", - йдеться в повідомленні.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...