Залужний повідомив, скільки ракет запустили окупанти по Україні та скільки вдалося знищити

Показник перехоплень, нажаль, нижчий, ніж в попередні рази ракетних атак

За попередніми даними, 31 грудня Росія випустила більше 20 крилатих ракет во Україні, ППО знищила 12 із них. Про це головнокомандувач Валерій Залужний написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Держава-терорист РФ знову завдала масованого ракетного удару по цивільних обʼєктах нашої країни.

Попередньо, противник здійснив пуски більше 20 крилатих ракет повітряного базування із застосуванням стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з акваторії Каспійського моря та ракетних комплексів наземного базування", - повідомив Залужний.

За даними Залужного, силами і засобами протиповітряної оборони України знищено 12 крилатих ракет: 6 в межах Київської, 5 - Житомирської та 1 Хмельницької областей.

Не був пристебнутим, а машина поїхала на заборонений сигнал світлофора: В Ізраїлі міністр нацбезпеки потрапив у ДТП

субота, 27 квітень 2024, 18:44

Увечері 26 квітня в місті Рамла в Ізраїлі в ДТП потрапив автомобіль, у якому їхав міністр національної безпеки Ізраїлю Ітамар Бен-Гвір. Про це повідомило видання Ynet, передають Патріоти України. Бен-Гвір потрапив в аварію після того, як їхав із місця ...

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...