Залишився без рук і осліп: Бойовик, який воював проти України в 2014 році, поскаржився, що його "кинули" (відео)

Бойовик Олександр Філієв, який пішов воювати проти України у 2014 році, поскаржився, що його "кинули". Залишившись без рук та зору, окупант тепер мріє оформити собі військову пенсію, передають Патріоти України.

Проте замість пенсії бойовик отримав від керівництва терористів "ЛНР" погрози його сім'ї. Відео з окупантом опублікував у Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Бойовик терористичної організації "ЛНР" поскаржився, що не може добитися від командування окупантів статусу "учасника та інваліда бойових дій". Також він сподівався, що зможе оформити собі так звану "військову пенсію", проте командування терористів ЛНР його кинуло.

"Піднялися в адміністрацію, вийшов права рука, на той момент був Карякін. Він сказав прямим текстом: ти пас корів, ось там ти і підірвався. Якщо будете багато десь щось говорити, вашій родині і вам буде дуже погано. І все", – поскаржився бойовик. У свою чергу Андрющенко наголосив, що з кожним окупантом, хто прийде в Україну з війною, чекає така сама доля.

"Залишився без зору, кінцівок і був кинутий на свавілля. Таку долю Росія готує кожному. Кожному, хто ступив на українську землю. Кожному, хто вирішив зрадити Батьківщину, повіривши Росії. Підсумок – Луганщина у прірві негараздів 8 років і посеред війни. А сам – без життя. Заради чого", – поставив Андрющенку риторичне питання окупантам.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...