"Застосування першої партії перевищило всі очікування": Секретар РНБО - про ракети ATACMS

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов натякнув на нові поставки Україні американських балістичних ракет ATACMS. Про це він сказав в ефірі телемарафону Єдиних новин, відповідаючи на запитання, чи можуть ЗСУ очікувати на збільшення поставок далекобійних ракет ATACMS та можливе отримання від Німеччини ракет TAURUS, передають Патріоти України.

"Дуже хотілось би, щоб німецька сторона прийняла позитивне рішення", - прокоментував Данілов.

Що стосується ATACMS, він зауважив, що коли Україна почала отримувати ці ракети, то "перша партія, яка була, і застосування першої партії – перевищило всі очікування".

"Після цього зменшились атаки гелікоптерів на наші війська. Більше того, велика частина гелікоптерів, яка перебувала на території Криму, взагалі зараз звідти втекла. ATACMS працюють і будуть надалі працювати", - підкреслив Данілов.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...