"Затишшя не буде": Пономарьов дав прогноз, як діятимуть окупанти взимку, і оцінив ймовірність "заморозки" війни

У зимовий період війна Росії проти України не зупиниться й не заморозиться. Можливо, бойові дії набудуть дещо іншого характеру, але російські війська, швидше за все, продовжуватимуть спроби наступу в Донецькій області, передають Патріоти України.

Таку думку в інтерв'ю журналістці Наталці Влащенко висловив російський опозиційний політик, ексдепутат Держдуми Ілля Пономарьов. Запис розмови опубліковано на YouTube-каналі "Власть & Влащенко"

"Думаю, що вони будуть далі тиснути по лінії фронту в районі Донецька. У мене є таке відчуття, що якогось "затишшя" у бойових діях узимку не буде", – сказав політичний діяч.

Він вважає, що за цей період Сили оборони України, ймовірно, "доб'ють ворога у Херсоні". На те, що окупанти допускають це, вказує масові крадіжки з їхнього боку – навіть пам'ятників. Пономарьов додав, що такими діями армія ЗС РФ повторює мародерство нацистської армії під час Другої світової війни.

Хочуть влаштувати "торг": Лавров висунув умову для мирних переговорів з Україною

понеділок, 6 травень 2024, 12:56

Формула миру, яку запропонував президент України Володимир Зеленський, є "русофобською та ілюзорною". Про це заявив очільник МЗС Росії Сергій Лавров журналісту боснійсько-сербського телеканалу "АТВ", передають Патріоти України. . Лавров стверджує, що М...

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...