Завали розбирають уже третій день: У мережі показали, який вигляд має казарма окупантів під Мелітополем після "бавовни" (відео)

У тимчасово окуповане селище Мирне поблизу Мелітополя на Запоріжжі 30 листопада завітала "бавовна". Вибухи пролунали в казармі окупантів, яку вони розмістили в місцевому будинку культури, передають Патріоти України.

Завали на місці, яке облюбували російські окупанти і яке стало для них могилою, комунальники розбирають уже третій день. Відео з місця "бавовни"показали журналісти місцевого видання "Ріа-Мелітополь".

"У селищі Мирне Мелітопольського району, розташованому за 7 км від міста, комунальники вже третій день розбирають завали. Точним ударом ЗСУ в останній день осені була ліквідована казарма рашистів, на яку вони перетворили місцевий клуб", – зазначили у виданні.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...