Зеленський і урок Ющенка: Тимошенко кілька разів ходила на Банкову, пропонуючи втретє зробити її прем’єром. Там її "акуратно послали", - ЗМІ

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко хоче втретє зайняти крісло прем’єр-міністра. Про це повідомляє Українська правда з посиланням на свої джерела в Офісі президента, зазначають Патріоти України.

За даними видання, Тимошенко була присутня на кількох зустрічах на Банковій, де намагалася стати корисною новій владі. Так, на початку жовтня Тимошенко приходила на Банкову з довгим списком кандидатів на різні посади, але домовитися так і не змогла.

“Найцікавіше, що говорить вона нам: “Ви призначте мені людей, але голосувати ми будемо не за все”. Її акуратно послали. Тому, повірте, більше сюди вона не ходить”, – говорить джерело.

Деякі депутати від “Слуги народу” також повідомляють, що до багатьох з них підходять колеги з “Батьківщини”, натякаючи, що Тимошенко на посту глави уряду могла б “дуже посилити президента Зеленського”.

Один з депутатів від “Батьківщини” повідомив виданню, що Тимошенко починає замислюватися про відхід з політики. Однак, як каже депутат, перед цим вона хоче “залишити якийсь слід в історії”, яким може бути прем’єрство.

Головний плацдарм для наступу Тимошенко на уряд нинішнього прем’єра Олексія Гончарука – земельна реформа і введення ринку землі.

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:07

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...