Зеленський іноді поводить себе як Лукашенко, але він ризикує, - соціолог

Люди очікують зниження тарифів і цін, збільшення пенсій, стипендій і зарплат. Про це в інтерв'ю журналу "Країна" заявила соціолог, директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна, передають Патріоти України.

"Суспільству довго втовкмачували, що ми погано живемо, бо усюди тотальна корупція. Нові, мовляв, не крастимуть, і добробут покращиться. Також чекають посадок. До минулої влади теж був такий запит. Жінки на ринку біля мого дому у 2014 році з надією питали: кого ж посадили? Потім почали питати із сарказмом, а згодом і зовсім припинили. Тож влада має посадити когось зі знакових фігур з обидвох минулих владних таборів. Інакше буде несправедливо", - вважає експертка.

Лукашенко в Україні є найпопулярнішим іноземним політиком. Зеленський інколи намагається поводитися, як він, каже Ірина Бекешкіна. "Ми хочемо доброго хазяїна, який був би за народ. Лукашенко - диктатор. А диктаторство у нас не сприймають - ми інші. Росіяни схильні до монархії, а ми - до анархії. Коли робили дослідження цінностей населення, на першому місці завжди - свобода. А от законослухняність традиційно в кінці списку. Наше населення хоче, щоб "начальство" жило за правилами, при цьому зберігаючи для себе можливість їх уникнути", - додає соціолог.

Джерело: Gazeta.ua

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...