Зеленський не експерт у всіх питаннях, але хоче зібрати потужну команду, - його радник Данилюк

У разі перемоги на виборах президента Володимир Зеленський буде формувати потужну команду. Про це заявив радник кандидата в президенти Зеленського, екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, повідомляють Патріоти України.

"Зеленський не говорить, що є експертом у всіх питаннях, але каже, що збере сильну команду, найбільш потужну команду, буде слухати і співпрацювати з цією командою", - сказав Данилюк в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV в понеділок увечері.

За його словами, немає жодної людини в світі, яка може сама керувати такою великою країною як Україна. "Потрібна потужна команда, і я впевнений, що Володимир (Зеленський – ред.) приведе її до влади, і ми всі дуже швидко побачимо результат", - сказав він.

Данилюк також вважає, що Зеленський зможе вести міжнародні переговори. "До будь-яких переговорів потрібно готуватися. Немає жодної людини, яка просто без підготовки готова провести переговори такого рівня складності", - сказав він.

"І якщо говорити про питання мирного врегулювання на сході країни, то обов'язково потрібно пропрацювати будь-які пропозиції в "Мінському форматі", тому що це є зараз гарантією дуже широкого кола питань, зокрема, про санкції", - підсумував радник Зеленського.

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...

Генштаб закликав не втягувати ЗСУ в політичну боротьбу, Ганна Маляр різко відреагувала

вівторок, 16 квітень 2024, 22:42

16 квітня Генеральний штаб Збройних сил України заявив у Facebook про появу спекуляцій щодо системи комунікацій Генштабу, передають Патріоти України. "Останнім часом з'являється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних сил...