"Зеленський залежить від рішень інших країн і схильний до впливу психотропних препаратів": Медведєв дав інтерв'ю іноземним ЗМІ

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв назвав президента України Володимира Зеленського несамостійним і схильним до впливу психотропних препаратів. Про це Медведєв заявив в інтерв'ю французькому телеканалу LCI, передають Патріоти України.

"Якщо говорити про те, чи викликає Зеленський у нас довіру, то, безумовно, ні. Оскільки це людина, яка є недосвідченою, залежною від рішень інших країн і схильною до впливу психотропних препаратів. Але що ж робити – її обрали українські громадяни. Зеленський зараз представляє Україну, і за тих чи інших умов він все одно зберігає ці якості, якості співрозмовника", - сказав Медведєв.

При цьому він назвав "вигадками" інформацію про те, що Росія хотіла вбити Зеленського. "Жодних доказів подібної активності не існує, це пусті вигадки", - сказав Медведєв.

Коментуючи можливість початку Третьої світової війни, він розповів, що "перший ангел затрубив", але апокаліпсис ще не настав.

На питання, чи вступила Земля в нову світову війну, Медведєв відповів: "Я сподіваюся, що ні, і все-таки поки що ситуацію вдається утримувати. Хоча, якщо провести таке біблійне порівняння і згадати слова з Одкровення Іоанна Богослова, тобто з апокаліпсису: "І перший ангел затрубив, і стали град і вогонь" - ну ось як мінімум перший ангел затрубив, але апокаліпсис ще не настав і, сподіваюся, не настане".

При цьому заступник голови Ради безпеки РФ запевняє, що так звана "спецоперація" проти України "проводиться для того, щоб не сталося Третьої світової війни".

Медведєв також примудрився звинуватити Київ у загибелі українських мешканців у ході війни, яку Росія проводить на території України. "На жаль, війна не обходиться без жертв. Але вони значною мірою пов'язані саме з тією потворною злочинною політикою, яку проводить керівництво України та українські збройні сили. Адже саме вони прикриваються своїми громадянами як щитом, мають ці самі РСЗВ HIMARS прямо в розташуванні шкіл і дитячих садків. Тобто вони якраз і спричинюють загибель людей у тих випадках, коли вони розміщують зброю на своїй території", - сказав він.

Крім того, Медведєв перерахував 4 випадки, коли Росія може застосувати ядерну зброю, серед яких "інші дії, що загрожують існуванню самої держави". Однак, за його словами, "поки що таких дій не спостерігається".

"В Кремлі зараз траур": Росія не здатна виготовляти нові Ту-22М3, - ГУР Міноборони

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:02

Для Росії виготовлення нових бомбардувальників Ту-22М3 на сьогодні є фактично неможливим. Про це представник ГУР МО Андрій Юсов сказав у ефірі телемарафону, передають Патріоти України. За його словами, в ГУР є інформація про ситуацію з такими бортами у...

Підписав довіреність на іноземну громадянку: У СБУ заявили, що заступник голови Полтавської облради під виглядом відрядження літав купувати в Португалії нерухомість

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:53

Заступника голови Полтавської облради повідомили про підозру у зв'язку з виїздом за кордон України під час воєнного стану. Про це інформує Служба безпеки України, передають Патріоти України. За даними місцевого видання "Полтавщина", ідеться про Олега Б...