"Жоден не покараний ні при Залужному, ні при Сирському": Нардепка Безугла назвала деяких генералів "злочинцями"

Народна депутатка Мар'яна Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями" та звинуватила їх у наступі РФ на Харківщині та провалі оборони на Покровському напрямку. Про це нардепка написала у Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема, Безугла назвала нового керівника фронтом, командувача Об'єднаних Сил генерала Юрія Содоля "злочинцем", який призначає на командні посади "всіх своїх". "Новий керівник фронтом генерал Содоль - злочинець. Сирський дозволив йому поставити "своїх": Галушкіна, Соколова, Луценка. Не за навиками, а за належністю до генеральскої фракції Содоля", – каже депутатка.

Безугла вважає, що саме попередній командувач ОТУВ "Харків" генерал Юрій Галушкін "завалив оборону Харківщини" і тому замість нього призначили Михайла Драпатого. Нардепка стверджує, що це саме вона добилася звільнення Галушкіна. "Після цього Содоль намагався мене блокувати по всьому фронту", – скаржиться депутатка.

Крім того вона нагадала про генерал-майора Андрія Соколова, який із жовтня 2021 і станом на початок великого вторгнення був командувачем управління військ "Південь". "Соколов має кримінальне провадження по Чонгару і зараз відповідальний за ділянку фронту. Луценко пропустив прорив Очеретиного на Покровськ і не покараний.

Жоден генерал не покараний ні при Залужному, ні при Сирському. Вони "спливають" знову і знову. Нічого не помінялося. Генеральські фракції продовжують гробити наше майбутнє. І Сирський - частина процесу. Він не може вийти за рамки. Я бачу спроби, але", – розмірковує Безугла.

Вона закликала бригади триматися і запевнила, що вдасться подолати "і внутрішню армійську гниль, і росіян". "Олександре Станіславовичу, last call (останній дзвіночок – Ред.)", – підсумувала депутатка, звертаючись до головкома Сирського.

Росіяни вирішили відправляти дітей відпочивати в КНДР, бо там "хороші умови"

понеділок, 1 липень 2024, 8:49

Цього року російські діти вирушать на літній "відпочинок" у КНДР у так званий "аналог "Артека"". Про це повідомляє російське пропагандистське агентство "РИА Новости" з посиланням на голову правління "Движения первых" Григорія Гурова, передають Патріоти...

"Україна буде змушена шукати альтернативний шлях": Якщо в найближчі рік-два не буде запрошення в НАТО, ця можливість закриється назавжди, - Чалий

понеділок, 1 липень 2024, 8:30

Голова правління Українського кризового медіацентру, надзвичайний і повноважний посол України у США у 2015−2019 роках Валерій Чалий в інтерв'ю Radio NV висловив переконання, що якщо Україна не отримає запрошення в НАТО у найближчий рік чи два, можливіс...