ЗМІ дізналися про нові плани Кремля щодо окупованих територій України

Росія планує провести псевдореферендуми в захоплених районах Донецької та Луганської областей в середу, 14 вересня, а не 11, як повідомлялося раніше. Про це пише російське видання "Верстка" з посиланням на джерела у владі РФ, передають Патріоти України.

Вони також розповіли, що Кремль нібито хотів би "провернути цю справу скоріше" через відсутність успіхів на фронтах. При цьому наголошується, що ця дата не остаточна і ще може бути змінена. На це, серед іншого, може вплинути ситуація з бойовими діями.

14 вересня називають "нейтральною датою" - за три дні до неї в РФ закінчиться "Єдиний день голосування". "Результатами голосування" планують "намалювати" цифри в 80% за приєднання окупованих територій РФ. Аналогічною мають намір позначити і "явку".

Примітно, що фейкові "референдуми", ймовірно, пройдуть лише на окупованому Донбасі - в захоплених районах Херсонської, Запорізької, Харківської та Миколаївської областях їх поки проводити не будуть. Джерела також підтверджують, що окупантам досі не вдалося захопити всю територію Донецької області.

Переносити "референдуми" на невизначений термін РФ нібито не має наміру і хоче провести їх в осяжному майбутньому, пов'язуючи з майбутньою президентською кампанією диктатора Путіна. Як відомо, вибори в РФ пройдуть на початку 2024 року.

"Я горжусь": Мер затопленого Орська відповів на критику щодо сина, який живе у Саудівській Аравії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:56

Мер Орська Оренбурзької області, затопленого внаслідок прориву дамби, відповів на критику співгромадян, які дорікнули йому у тому, що його рідні знаходяться за кордоном. За даними ЗМІ, сім'я Василя Козупиці давно покинула РФ і зараз живе у Саудівській ...

"Торг" триває: Сі Цзіньпін запропонував чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні"

вівторок, 16 квітень 2024, 16:49

Президент Китаю висловив підтримку ідеї проведення міжнародної мирної конференції. Як пише BBC, під час зустрічі з канцлером Німеччини Олафом Шольцем у Пекіні президент Китаю Сі Цзіньпін виклав чотири принципи врегулювання "конфлікту в Україні", переда...