ЗМІ заявили про поранення Пушиліна в Лимані, з'явилися подробиці

У мережі почали з'являтися відомості про поранення ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна в окупованому Лимані Донецької області. Завдяки чудовій роботі української артилерії також нібито було ліквідовано близько 50 кадировців та знищено близько 10 одиниць техніки, передають Патріоти України.

За непідтвердженими поки що даними був ліквідований також хтось із високопоставлених представників РФ. Про це повідомляє видання "Ріа Мелітополь"."За непідтвердженою інформацією, головного клоуна так званої "ДНР" Пушиліна було поранено в місті Лиман Донецької області. А все відео, яке зараз публікується з ним - старі консерви", - пише видання.

Також повідомляється, що в Ліман Пушилін приїжджав нібито для того, щоб призначити "мера" українського міста, захопленого Росією. Але щось пішло не так, і він був поранений, а близько півсотні кадировців відправлено на той світ.

“Пушилін приїжджав сьогодні до Лимана призначати псевдомера, але наша розвідка дізналася, де це буде, і наші Боги Війни це зробили, Пушилін "трисотий", близько 50 чеченців "двохсотих", близько десятка техніки підбиті, і "двохсотий" хтось із верхівки РФ!" - пише з посиланням на видання "Східний Варіант" користувач Twitter під ніком Ja NeUmerHerwam.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...