"Значить, що вони дуже серйозно розцінюють": Дикий пояснив, що стоїть за підривом окупантами мосту в Олешках

Російські війська знищили міст у тимчасово окупованих Олешках Херсонської області та укріплюють узбережжя Криму. Колишній командир взводу батальйону "Айдар" Євген Дикий в етері "Еспресо" пояснив, що відбувається, передають Патріоти України.

"Чесно - для мене це дивина, тому що я зараз сам би не чекав, що ми готуємо десант на лівий берег. Ми свого часу це пробували зробити, на жаль, не змогли все ж таки утриматись. Хоча боротьба була відчайдушна і дуже героїчна, і поклали ми там росіян дуже багато, але ж довелось-таки відступити з плацдарму. І тепер в ситуації, де я б не чекав ні по погоді, ні по резервах, але чомусь росіяни щось таке відчувають, я не думаю, що вони просто так це роблять", - зазначив ексвійськовий.

На його думку, російська розвідка знає щось, що поки невідомо пересічним українцям, якщо підривають зручний і важливий для них самих міст.

"Значить, що вони дуже серйозно розцінюють імовірність, що ми там збираємось десантуватись і наступати. Єдине, чому я не вважав би, що вони точно помиляються, це тому, що тепер дивимось на саму-саму північ, дивимося в Курську область", - каже Дикий.

Як він припускає, активізація загарбників може бути пов'язана з тим, що раніше ворог зняв війська з Херсонщини та відправив на Курщину, оскільки у самій Росії боєздатних частин уже нема. Тому з цієї ділянки, яка вважалась найспокійнішою на фронті, противник няв три дивізії - дві десантні та одну морпіхів.

"А тим часом, судячи з усього, якась їм сорока на хвості принесла, що "а чим ви заміните ці три дивізії, які зараз на Курщині? А тут, можливо, що цим зараз і скористаються, можливо, тут з правого берега "привіт" буде". Ну, будемо дивитись, будемо спостерігати", - підсумував експерт.

Усім світить вісім років та конфіскація майна: Відразу в трьох областях затримали підпалювачів військових автівок і обʼєктів Укрзалізниці (фото)

понеділок, 21 жовтень 2024, 14:45

В Одеській, Дніпропетровській та Черкаській областях затримали сімох фігурантів, які за вказівкою росіян підпалювали військові авто та обʼєкти Укрзалізниці. Про це повідомляє Служба безпеки України, передають Патріоти України. Зазначено, що для підпалі...

Обізвала "плакальницею на похоронах": Ясинський розкрив, хто стоїть за сваркою Полякової з Кароль

понеділок, 21 жовтень 2024, 12:56

Продюсер співачки Олі Полякової – Михайло Ясинський – прокоментував скандал своєї підопічної з Тіною Кароль. Тоді Полякова в ефірі шоу "Маска" назвала свою колегу "плакальницею на похоронах". Ясинський зізнався, що редакторам проєкту було вигідно розпо...