Зробив арабом: Байден переплутав ім'я нового прем'єра Великої Британії

Американський лідер Джо Байден неправильно назвав ім'я глави уряду Великобританії Ріші Сунака під час привітання із призначенням на нову посаду. Про це повідомляє The Telegraph, передають Патріоти України.

Зазначається, що президент США виступив із вітальною промовою під час заходу у Білому домі, присвяченого індійському святу Дівалі. "Маємо новини, що Рашид Санук тепер прем'єр-міністр", – сказав Байден.
Глава держави збирається зателефонувати Сунаку найближчими днями, повідомила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр. Президент США має привітати прем'єр-міністра після його зустрічі з королем та отримання офіційного запрошення на формування уряду.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...