ЗСУ вдарили по базі росіян в Ізюмі на Харківщині з HIMARS - знищено окупантів та техніку (відео)

Збройні сили України успішно застосовують американські високомобільні артилерійські ракетні системи HIMARS, завдаючи ударів по позиціях російських окупантів. Наші воїни вдарили з цієї зброї на базі військ РФ в окупованому Ізюмі на Харківщині, передають Патріоти України.

У мережі з'явилася інформація про те, що ударом з РСЗВ 24 червня було знищено командний пункт 20-ї армії (в/ч 89425, Воронеж). Про те, що по базі вдарили саме з HIMARS, писали самі окупанти у своїх Telegram-каналах.

Результатом виконання цього вогневого завдання стало пошкодження великої кількості техніки ворога: бензовозів, бронетранспортерів, автомобілів "Тигр" та переобладнаних загарбниками позашляховиків.

Також було ліквідовано чимало офіцерів військ країни-агресора. Уточнюється, що окупанти розташувалися на території школи №2 в Ізюмі. Зазначимо, що в Генштабі ЗСУ цю інформацію поки не коментували, вона потребує підтвердження. Відео містить нецензурну лексику, 18+!

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...