"ЗСУ воюють за кожен сантиметр Сєвєродонецька": Глава Луганської ОВА закликав не казати про "зраду"

Сергій Гайдай розповідає, що зараз у Сєвєродонецьку точаться жорстокі бої, адже ЗСУ воюють за кожен сантиметр міста. Він закликав людей не поширювати фейків про зраду і здачу міста ворогам, передають Патріоти України.

Голова Луганської ОВА обурливо висловився через брехню, яку розповсюджують люди про начебто здачу Сєвєродонецька росіянам. Він закликав не вигадувати зради й не псувати настрій українським військовим, які щосекунди борються за кожен сантиметр міста.

"У Сєвєродонецьку точаться запеклі бої, наші захисники воюють за кожен сантиметр міста!! Слідкуйте за висловлюваннями. Не розводьте зраду. Не псуйте настрій ЗСУ! Ніхто не збирається здавати Сєвєродонецьк!" – наголошує Сергій Гайдай.

Очільник Луганщини також розповів, що трасу Лисичанськ – Бахмут російські окупанти не контролюють, але сильно обстрілюють. Цією дорогою українці зараз не користуються, бо вона надто небезпечна.

Тим часом плани росіян не змінилися. Вони планують захопити Сєвєродонецьк до 10 червня. Для цього вони перекинули на зазначений напрямок усі свої сили. Також російські загарбники знову планують форсувати річку Сіверський Донець, щоб створити плацдарм для наступу.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...