"ЗСУ "закрили" ще один міст, яким окупанти доставляли техніку під Херсон", - Андрій Цаплієнко

Українські воїни відрізали російським окупантам ще один шлях відступу з поки ще окупованої Херсонщини. Загарбники більше не зможуть доставляти техніку під Херсон залізницею, а також вивозити свої війська, коли українська армія піде у контрнаступ на півдні. Артилеристи ЗСУ вдарили по Антонівському залізничному мосту через Дніпро на Херсонщині, тепер рух по ньому неможливий. Про це свідчить супутниковий знімок, який опублікував речник Одеської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Братчук, передають Патріоти України.

"Демілітаризація орди триває", - лаконічно охарактеризував ситуацію для окупантів на Херсонщині Братчук. Свої емоції з приводу удару ЗСУ по залізничному мосту він виклав у формі коротенького вірша.

Як зазначив журналіст Андрій Цаплієнко, цим мостом окупанти доправляли під Херсон свою техніку. "ЗСУ "закрили" ще один міст, яким окупанти доставляли техніку під Херсон. Йдеться про залізничну переправу. Оперативне командування "Південь" повідомило, що рухатися цим шляхом тепер неможливо. А на знімку зі спутника добре видно дірку в полотні. Для відступу в окупантів залишилася лише дамба Каховської ГЕС, втім і вона під вогневим контролем ЗСУ", - написав журналіст.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...