ЗСУ завдали удару HIMARS по місцю розташування окупантів у Кадіївці - вбито багато загарбників

У готелі "Донбас" в окупованій Кадіївці (Стаханові) на Луганщині відбулася "бавовна". Заявляється, що це був удар HIMARS по місцю розташування противника, внаслідок якого військові країни-агресорки зазнали великих втрат у живій силі, передають Патріоти України.

Про це вранці 26 серпня повідомив блогер і журналіст Денис Казанський. На своєму каналі в Telegram він поділився фотографіями місця інциденту та коментарями місцевих жителів у соціальних мережах.

За даними журналіста, вибухи в місті пролунали в ніч проти п'ятниці, 26 серпня, ближче до ранку. "Було знищено розташування російських військових у готелі "Донбас", – написав Казанський. Він додав, що місцеві повідомляють про чималу кількість загиблих. Багато хто не розуміє, навіщо незаконна "влада" приховує втрати.

Нагадаємо, що Кадіївка (окупанти залишили місту назву Стаханов) контролюється самопроголошеною "Луганською народною республікою" з весни 2014 року.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...