Зупиніть "вбивство" бізнесу: Підприємці зі всієї України влаштували мітинг під стінами ОПУ (фото)

У понеділок, 4 листопада, підприємці з усієї України зібралися у Києві під стінами Офісу президента (ОПУ), вимагаючи "зупинити вбивство бізнесу", передають Патріоти України.

Представники малого і середнього бізнесу на акції "Врятуйте малий бізнес" вимагають скасувати закони 128 і 129, які зобов'язують підприємців з 2020 року використовувати касові апарати і вводять штрафи для тих, хто цього не робитиме. В пільговий період, який буде діяти до 1 жовтня наступного року, штрафи становитимуть 10% від вартості товару або послуги, за повторне порушення закону - 50%. Після цього за перше порушення штрафуватимуть на всю суму товару, а наступного разу - на 150% від вартості товару або послуги.

Крім того, підприємців лякають витрати на обслуговування касового апарату і додаткову оплату роботи бухгалтера. Вони стверджують, що нові закони змусять їх закрити свій бізнес і виїхати, як це зробили вже багато українців, за кордон.

Учасники акції прийшли з транспарантами, в яких вимагають скасувати закони і "зупинити вбивство бізнесу". Також вони чекають, щоб до них вийшов президент України Володимир Зеленський і особисто поспілкувався з людьми.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...