"Звір прийде в Європу: чим небезпечні заклики Макрона не дражнити Росію і Путіна", - експерт

"Ранок 5 червня в Києві знову перестав бути млосним. Москва сльозам не вірить. Москва - геополітичний дементор, що харчується страхами і сльозами чужих людей. Можна і своїх. А якщо і тих, і інших, то для геополітичного дементора таке - просто бінго", - пише у своєму блозі Олексій Кущ, передають Патріоти України, і продовжує:

"Кілька днів тому в Києві гримів грім. Звичайний такий травневий грім. Але замість сміху дітей, над ігровим майданчиком пролунав страхітливий дитячий крик – так діти реагували на простий гуркіт травневого грому. Кажуть, діти Другої світової здригалися при громовому гуркоті ще кілька років після завершення тієї війни. Стріляти по Києву – до якої ницості потрібно опуститися творцям "русского мира". Згадався Чичибабін і його посвячення Києву:

Нас всех не станет вскоре,

как не было вчера,

но вечно будут зори

над кручами Днепра.

И даль бела, как лебедь,

и, далью той дыша,

не может светлой не быть

славянская душа.

Виявилося, може стати чорною слов'янська душа, що запускає ракети в третій уділ Богородиці. Мовчання Бога, що допускає каїнову війну проти України... І доводиться діставати томик Лейбніца і знову пізнавати теодецію.

Дивлячись на чорний дим над Києвом, хочеться вірити, що так будуть диміти пекельні казани під тими, хто це влаштував. Будемо вважати подібне побажання не зловтіхою, а праведним гнівом.

Аж от Макрон закликає "не дражнити Росію". Чомусь одразу спадає на думку цитата зі Звичайного дива Горіна: "У мені прокинувся дід з материнської сторони, а він був ніжинка і при найменшому нещасті завмирав, нічого не робив, сподівався на краще! Коли при ньому душили його рідну дружину, кохану, він стояв біля і вмовляв: потерпи, може, обійдеться! Хороший хлопчик".

Макрон хоче залишатися "хорошим хлопчиком" європейської політики, але за наш рахунок, адже саме такі "хороші хлопчики і дівчатка" і розпустили божевільних кремлівських старців, які уявили, що зможуть пережити світ і перехитрити Всесвіт, змайструвавши свого ходульного бога.

Дар'я Зарівна, прес-секретар Офісу президента у своєму телеграм-каналі пише, що таким чином Росія піднімає ставки. Додам: ставки в смертельній грі, кидаючи кістки у вигляді ракет. Звучить жахливо в прямому і переносному значеннях.

Зарівна зазначає: так РФ робила в 2008 в Грузії, так робить і в Україні з 2014 року. Росія шантажує світ голодом і вимагає зняття санкцій в обмін на деблокаду українських портів. За допомогою ядерного шантажу знищується система онтологічної безпеки західного суспільства.

Дар'я Зарівна правильно пише: піти на поступки РФ зараз, значить, продовжити політику умиротворення звіра за допомогою чергової жертви за жеребом. Ось тільки в Європі звикли, що жереб падав останнім часом на Україну, але так буде не завжди.

У Лондоні хтось розмістив плакат з написом: "Коли впаде останній український солдат, Росія прийде до вас". Звір прийде в Європу і зажадає кинути в пащу Ваалу нову жертву. І якщо " русский мир "може стріляти по Києву і спопеляти "рятуваний" ним Донбас, то можна тільки представити його "тактику" в Європі.

Допомагаючи Україні, Європа рятує себе, адже люди, які захотіли "остаточно вирішити українське питання", не зупиняться на українцях, як німецький нацизм не зупинився на євреях,"остаточно вирішуючи єврейське питання".

Захід не дав знищити Ізраїль в ім'я жертв Голокосту. Захід не повинен допустити знищення України в ім'я мільйонів жертв Голодомору і репресій.

І якщо такий заклик здасться, наприклад, в Угорщині, надмірно пафосним, нехай допоможуть нам заради себе самих. Інакше 1956 рік дуже швидко постукає у ворота Будапешта...

Розхитати західну підтримку України – це мета Росії сьогодні. Дуже важливо, щоб наші партнери розуміли, що найкращою відповіддю на це буде послідовна підтримка України, тому що все інше буде сприйматися Росією як слабкість".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...