"Звісно, якщо виходу не буде": Царьов запропонував "шандарахнути" ядеркою по дітях та жінках в Україні (відео)

До пісклявого голоску головного алконавта росії додався його простіший собрат. Коли вже бито шістку козирну, Кремль, граючи в дурня, підкидає звичайні, сподіваючись, що суперник дрогне і прийме погрози "ядерного попелу".

Колишній нардеп та екс-кандидат у президенти Олег Царьов заявив, що у разі програшу Росії "доведеться шандарахнути ядерною зброєю по жінках і дітях" в Україні, передають Патріоти України.

Як повідомляє український журналіст Денис Казанський, про це Царьов заявив під час одного з пропагандистських стрімів. Разом з тим опальний політик заявив, що вважає Україну "історичною російською землею". "А якщо ми ще почнемо на нашій історичній російській землі шандарахати ядерною зброєю... Звісно, якщо виходу не буде, будемо шандарахати. Але там жінки і діти", - заявив Царьов.

Важливий крок: В "Укроборонпромі" переходять до виготовлення 60-мм боєприпасів

вівторок, 7 травень 2024, 15:54

Підприємства "Укроборонпрому" масштабують виробництво артснарядів та мінометних мін, а також поступово переходять до виготовлення боєприпасів калібрів НАТО, передають Патріоти України. "Підприємства Товариства не лише налагодили та масштабують серійне ...

"Почали чесно говорити": Найімовірніше, битва за Покровськ почнеться ось-ось, - Дикий

вівторок, 7 травень 2024, 15:52

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий в ефірі Radio NV заявив, що, найімовірніше, найближчим часом розпочнеться битва за Покровськ, передають Патріоти України. «У них (російських окупантів — ред.) зараз великі успіхи на покровському напрямку ...