Звинуватили у "закликах до тероризму": У РФ на ченця, який виступив проти війни в Україні, завели кримінальну справу (фото)

У Бєлгородській області на ченця Іларіона порушили кримінальну справу за статтею про заклики до тероризму. Про це повідомляє видання SOTA, передають Патріоти України.

Він не виходив на зв'язок із 15 жовтня, вчора чоловіка виявили в одному з відділень поліції. Після перебування там Іларіона відвезли до регіонального УФСБ, пише «7х7» із посиланням на знайому ченця.
Справу на чоловіка завели за ст. 205.2 КК РФ (заклики до терористичної діяльності). У соціальних мережах він висловлювався проти російської пропаганди та війни в Україні.

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...

Окупанти мають артилерійську перевагу 10 до 1: Аналітики оцінили ситуацію в районі Часового Яру

понеділок, 6 травень 2024, 10:48

Головною метою Росії на 2024 рік залишається захоплення Донецької та Луганської областей, оскільки війська РФ планують наступальну операцію цьогоріч влітку. Про це повідомив командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-лейтенант Олександр ...