"Передпокій я зробив, як музей. Це все мої спогади": 90-річний Чапкіс вперше показав елітні апартаменти (відео)

Знаменитий український хореограф і суддя шоу "Танці з зірками" Григорій Чапкіс вперше показав свої елітні апартаменти - він нещодавно купив нову квартиру і живе в ній зі своєю молодою дружиною Мілою, передають Патріоти України.

Так, танцюрист вибрав житло в районі київських "Нивок" в престижному житловому комплексі. Квартира складається з декількох кімнат, кабінету, великої кухні і передпокою-музею. У приміщенні зроблений яскравий ремонт, а завдяки панорамним вікнам в квартирі – багато світла.

"Передпокій я зробив, як музей. Це все мої спогади", – прокоментував Чапкіс інтер'єр. Так, на стінах практично у всіх кімнатах – безліч фотографій, нагород, дипломів тощо. Для концертних костюмів передбачений окремий гардероб. Також Чапкіс зберігає окрему колекцію краваток – їх у нього понад 700.

Хореограф уточнив, що весь побут облаштовує самостійно його дружина Міла – вона не підпускає до хатніх справ сторонніх людей. За словами Чапкіса, щоб придбати нове житло, йому довелося продати свою попередню квартиру, в якій він жив з попередньою дружиною.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...