"А потім такі з літерою Z бігають": У РФ маленький росіянин побив ногами виховательку

Український журналіст Дмитро Гордон опублікував у соцмережі відео, зняте в одному з дитсадків Росії. На кадрах - малолітній росіянин кидається з кулаками на свою виховательку і починає її жорстоко бити. Причому, робить він це професійними ударами, передають Патріоти України.

Хлопчик б'є виховательку по голові, тулубу і навіть ногами. Цікаво, що сама жінка реагує на витівки свого вихованця спокійно. А її колега за кадром каже, мовляв, зривається заняття. "Російський дитячий садок - бійців загартовують з дитинства", - підписав відео Гордон на своїй сторінці в Instagram.

Підписники журналіста були шоковані побаченим: "Це вроджене", "Ось такі батьки орудували в Бучі ... які батьки - такі й діти".

"А потім за кілька років такі ось з літерою Z бігають".

"Дитина дивилася з батьком Соловйова".

"Рятувальна операція, він звільняє садок".

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...