Сезон шашликів і відпочинку на природі в Україні в самому розпалі. Експерти нагадали любителям посмажити м'ясо на природі, з яким алкоголем не слід поєднувати цю страву, щоб не зіпсувати собі і своїй компанії веселощі. Про це пише zatusim.com, передають Патріоти України.
До цілої курки, смаженої на рожні, найкраще підійде молоде вино середньої солодкості і міцності. Але воно повинно бути без сильно вираженого аромату. А ось до курки, смаженої шматочками, підійде рожеве солодке вино без сильного запаху - найкраще молоде і слабке.
До баранини ідеально підійде червоне кріплене вино, його можна навіть додати в маринад. Підійде до жирної баранини міцний алкоголь, але не горілка. Найкраще - коньяк.
Такий шашлик найкраще поєднується з горілкою без будь-яких добавок. Так як свинина має не дуже яскравий запах, ароматний алкоголь може просто забити смак м'яса. Таке правило стосується жирної свинини, а під не дуже жирну (сухувату) можна подати червоне кріплене вино.
До сухуватої яловичини з не дуже яскраво вираженим смаком ідеально підійде ароматний вермут. Ця настоянка на травах не надто міцна і її можна пити у великих обсягах. Головне правило алкоголю в даному випадку - не надто міцний і дуже ароматний.
Домашня улюблениця родини Халл подолала артрит, перелом лапи та напад єнота і стала справжнім символом довголіття серед курей. Зараз їй 14 років і вона потрапила до Книги рекордів Гіннеса. Про це 12 серпня повідомили фахівці онлайн-довідника рекордів, ...
В Україну повернули тіла ще 1000 загиблих, які за твердженням російської сторони належать українським військовослужбовцям. Про це повідомив Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими (КШППВ) у вівторок, 19 серпня, передають Патріоти ...