Астрологи назвали знаки Зодіаку, які в жовтні позбудуться від всіх проблем

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які в жовтні позбудуться всіх проблем, передають Патріоти України.

Тілець

У Тельця в жовтні з'явиться маса ентузіазму. Ви почнете викладатися максимально на роботі, що дозволить розібратися з усіма накопиченими протягом вересня проблемами. Оточуйте себе перевіреними людьми і не ризикуйте марно.

Діва

Останнім часом Діви балансували на межі відчаю, оскільки кількість обов'язків і завдань вже давно перевершили ваші можливості. По суті, Ви просто довго працювали на знос, що пошкодило, як фізичному стану, так і емоційному. У жовтні Діва більш осмислено і економно стане розпоряджатися енергетичними запасами. Це розумний хід, що дозволяє впоратися з великим обсягом роботи, але при цьому не доводити себе до знемоги.

Стрілець

Стрільцям в жовтні доля дозволить досить швидко розправитися з усіма накопиченими проблемами, що заважають рухатися далі. Дякувати варто нового знайомого. Так, Стрільцеві пощастить завести знайомство з впливовою особою, яка з почуття симпатії протягне руку допомоги і буквально за вас розв'язже всі питання. Але намагайтеся більше не допускати в житті подібного бардаку, адже наступного разу удача може відвернутися.

Козеріг

Козеріг останнім часом занурився в безодню Хаосу, проте в другій половині жовтня він збереться з думками, стисне волю в кулак і розбереться з усіма труднощами. Ви мудрі і досвідчені, що грає вам на руку. Але надалі намагайтеся розраховувати сили і не брати на себе занадто багато обов'язків.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...