"Атакують" дощі і сніг: Синоптик розповіла, коли в Україні зіпсується погода

Погода в Україні незабаром сильно зміниться з приходом атмосферних фронтів, які принесуть снігопади і дощі. Згідно з прогнозом Наталки Діденко, яким вона поділилася у Facebook, погодна ситуація зміниться вже 23-25 грудня. Причому змінюватися в цей період буде не тільки інтенсивність опадів, але і температура, передають Патріоти України.

Що стосується понеділка, 21 грудня, то особливих новшеств в синоптичному плані цей день не принесе. "Вологий, хмарний, але без серйозних опадів. Тільки на південному сході, в Приазов'ї, будуть випадати мокрий сніг та сніг, можлива ожеледиця, на дорогах буде слизько", - пише Діденко. Що стосується температури, то вона особливо не зміниться. Вдень -1... +2 градуси. А на Сході і Запоріжжі до -3 морозу.

Навалить снігу і дощу: синоптик розповіла, коли в Україні зіпсується погода

В Києві у понеділок також без істотних опадів, температура вдень від 0 до +2 тепла. А ось "на тижні погода покаже характер", прогнозує Діденко.

"23-25 грудня західні, північно-західні атмосферні фронти безцеремонно виштовхають східний антициклон з нашої території і наваляють снігу і дощу", - пише вона.

Спочатку буде сніг, тому що 22-24 грудня похолодає, а на Сході навіть до -10... -12 градусів вночі. Наприкінці тижня потеплішає, тому опади перетворяться в дощі.

"Інколи змушений запитувати": Дуров заявив, що має українське коріння та вивчає мову

субота, 4 травень 2024, 7:45

Генеральний директор Telegram Павло Дуров заявляє, що розуміє 95% письмової української мови. Зокрема, він зазначив у Telegram, що українська мова була цікавою для нього з підліткового віку, оскільки родина його матері походить з України. Як лінгвіст з...

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...