"Батько - жлоб, піариться на травмах дитини": Тата дівчинки, яку в дитсадку не привітали з 8 Березня, цькують у соцмережах

Батька дівчинки Ігоря Леська, дитину якого в одному з дитсадків Чернівців не привітали з 8 Березня, бо він не здав гроші на подарунок, почали цькувати в соцмережах. Про це чоловік розповів "Громадьскому", передають Патріоти України.

Ігор Лесько каже, що булінгу в садочку щодо його доньки немає. Водночас його самого цькують в інтернеті. "Тези такі: "Батько — жлоб", "Твоїй дитині подарунки повинен купувати ти", "Треба бути як всі", "Батько піариться на травмах дитини". Якщо вивчити коментарі, легко впізнається вектор громадської думки", — розповів Ігор Лесько.

Чоловік також запевнив, що не планує переводити свою доньку до іншого садочка, хоча "члени батьківського комітету зроблять все, щоб нас звідти вижити".

Батько дівчинки також додав, що наразі фахівці відділу освіти проводять у садочку службове розслідування. Також чоловік переказує слова одного з фахівців, що, мовляв, представники батьківського комітету "вирішили "оголосити війну" батьку дитини".

Нагадаємо, у Чернівцях розгорівся скандал після того, як батько дитини Ігор Лесько поширив у соцмережах фотографію, де в дитсадку №42 "Перлинка" дівчатка граються подарованими на 8 Березня іграшками, а його п’ятирічна дочка сидить окремо за столом.

Чоловік вважає, що так його дитину демонстративно покарали, бо він не здав гроші на подарунок, таким чином виступивши проти функціонування батьківського комітету у держзакладі, адже він, за його словами, не дає фінансових звітів.

10 березня на цей інцидент відреагував голова Чернівецької ОДА. Він запросив п'ятирічну дівчинку та її батька до себе в офіс і вручив їй подарунок від президента Володимира Зеленського.

Бережіть себе: У партіях спецій та прянощів з Індії знайдено небезпечну отруту

четвер, 2 травень 2024, 19:54

Індійське управління з контролю за безпекою продуктів харчування та дотримання стандартів (FSSAI) поінформувало про масштабні перевірки партій вироблених та відправлених за кордон прянощів та приправ індійського походження. Про це пише Reuters, передаю...

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...