Батьки теж були вдома: Трирічна дівчинка вбила 4-річну сестру

У Сполучених Штатах трирічна дівчинка випадковим пострілом із пістолета вбила чотирирічну сестру. Про це інформує CNN, посилаючись на заяву окружного шерифа Еда Гонсалеса, передають Патріоти України.

Трагічний інцидент трапився в техаському місті Остін. За словами шерифа, діти перебували вдома разом із батьками. Однак раптово вони залишилися без нагляду, оскільки кожен із батьків думав, що інший наглядає за малюками.

Трирічна дівчинка знайшла заряджений пістолет і вистрілила в сестру. Сім'я почула постріл і вбігла до кімнати, де виявила 4-річну дівчинку, яка лежала на підлозі. Від поранення дитина померла на місці.

Шериф сказав, що розслідування триває, і припустив, що батькам висуватимуть звинувачення за необережне поводження зі зброєю.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...