"Бажаю перемоги, не психуйте, не плачте": "Маленький Арестович" із Волині став зіркою мережі (відео)

Хлопчика Назара з Волині назвали "маленьким Арестовичем" після того, як у мережі "завірусилося" його відео з фразою "Не психуй!". Нагадаємо, в кадрі дитина розсипала борошно й потім заспокоювала маму, мовляв, не варто перейматися, все можна прибрати, передають Патріоти України.

У хлопчика така порада - "не психуй" - головна у житті. Назар ділиться із журналістами, що став справжньою знаменитістю у рідному селі. Про те, що його знають у всій Україні, не здогадується. "Приємно ходити з ним вулицями. Його всі впізнають, вітаються", - хизується мама Ольга. Вона розповіла, що знамените відео зняла для тата Назара, який наразі на фронті.

Дитина сподівається, що скоро його батько провернеться додому й каже: "Закінчиться війна, коли тато приїде, і ми будемо найсильнішими, і ми побачимо тата. Бажаю перемоги, не психуйте, не плачте".

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...