Бережіться! Названо авто, які найчастіше потрапляють у ДТП - їх водії ризикують загинути (фото)

Національна рада з безпеки на транспорті США назвала автомобілі, водії яких частіше за інших потрапляють у дорожньо-транспортні пригоди та ризикують загинути в аварії. Про це повідомляє Southwest Daily News, передають Патріоти України.

За словами дослідників, моделі авто, які лідирують за кількістю аварій, практично не змінюються. Шість з десяти машин, що потрапили в список з найбільшою кількістю ДТП у 2020 році, також увійшли в першу десятку в 2019 році.

Infiniti Q50

Найбільш аварійною маркою авто виявилося Infiniti Q50, водії даних авто потрапляють в аварії на 33% частіше, ніж інші.

Subaru Crosstrek

Водії Subaru Crosstrek потрапляють у ДТП на 32% частіше, ніж інші.

Subaru WRX

Водіїв даного авто найчастіше ловлять на перевищенні швидкості, що також призводить до ДТП - ризик аварій на 32% вище.

Hyundai Elantra GT

Водії даного авто цінують його паливну економічність, доступність і практичність, але незважаючи на всі захисні технології, рівень аварійності Hyundai Elantra GT перевищує середній показник на 30%.

Subaru Impreza

Автомобіль може бути "зіркою" в рейтингах безпеки, але його водії потрапляють в аварії майже на 30% частіше, ніж середньостатистичні.

Toyota Prius C

Цей мініатюрний хетчбек може здатися невибагливим споживачем палива, але не дайте себе обдурити - Toyota Prius C на 28% перевищує середній показник аварійності, випереджаючи більші автомобілі.

Honda HR-V

Сьомий автомобіль у списку - універсальний кросовер з високою функціональністю, просторим салоном і схильністю до помилок на дорозі. Рівень аварійності Honda HR-V на 28% вище, ніж у середньому.

Jeep Wrangler Unlimited

Восьмий автомобіль у списку приваблює водіїв, які люблять виходити за рамки обмежень і правил водіння. Його рівень аварійності майже на 28% вище за середньостатистичний.

Mazda3

Водії цього автомобіля повинні двічі подумати, перш ніж ганяти на дорозі, тому що Mazda3 потрапляють в аварії на 27% частіше, ніж середній водій.

Hyundai Veloster

Незважаючи на те, що цей автомобіль є малогабаритним хетчбеком, який розташований відносно низько до землі, Veloster володіє відмінними функціями безпеки, але це не рятує його водіїв від аварій - ризик на майже 27% вище.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...