Біля узбережжя Антарктиди помітили крижаний корабель - над цими кадрами ламає голову мережа (фото)

У мережі виявили перевернутий човен у Google Earth приблизно в 100 милях від узбережжя Антарктиди. Про це повідомляє The Sun. Об'єкт довжиною 400 футів (121 м) разюче схожий на круїзний лайнер, передають Патріоти України.

Це відкриття викликало хвилю теорій змови в Інтернеті, стверджують, що "човен" пов'язаний з секретною нацистською базою в Арктиці або призначений для перевезення світових лідерів під час глобальної кризи.

Кадри з дивною знахідкою оприлюднив користувач мережі з ніком MrMBB333, він має велику кількість підписників в мережі, з якими він регулярно обговорює незвичайні відкриття в Google Планета Земля і в інших місцях.

Він виділяє великий шматок льоду, який піднімається над засніженим ландшафтом. Коли Google Планета Земля перемикається в 3D-режим, лід раптово стає схожий на корабель.

Після публікації про "крижаний корабель" коментатори YouTube припустили, що двійник судна був пов'язаний з різними урядовими змовами.

"Ймовірно, це крижаний корабель, побудований під час Другої світової війни", - припустив один творчий користувач. Інші, здавалося, думали, що об'єкт залишили там інопланетяни.

"Вони ходили туди 80 років або більше, тому невідомо, що вони знайшли або залишили", - розмірковував один з коментаторів. Деякі припустили, що це судно використовувалося світовими лідерами для порятунку від стихійних лих.

Хоча аргументи, висунуті коментаторами, можуть здатися переконливими, ймовірно, існує набагато більше просте пояснення "крижаному кораблю". Знахідка, ймовірно, є результатом парейдолії, химерного ефекту, який змушує мозок бачити форми, структури та візерунки там, де їх немає.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...