"Бізнес, де дешевше продадуть тільки "своїм": Українка розповіла, як заробляють на нерухомості у Польщі

Людей, які купують квартири заради перепродажу, називають "фліперами".

Євгенія Кубова, яка працює ріелтором у Варшаві, розповіла про незвичний спосіб заробітку на нерухомості, повідомляють Патріоти України.

"Потрапила на вебінар до фліпера і задумалась над цим напрямком роботи. Flip у нерухомості - це придбання житла за ціну ,нижчу ринкової, і його перепродаж після ремонту або якогось поліпшеного облаштування. У США - це дуже популярна тема, і я особисто знаю людей, котрі таким займаються. А на телебаченні є безліч програм, де показують і розповідають, як вони це роблять. У Польщі - це теж робоча схема, хоч не така масова, як у США. Маю друзів, котрі купили таку квартиру від фліперів у Вроцлаві", - розповідає українка в своєму блозі.

На перший погляд може здаватися, що це - простий спосіб заробити гроші, але якщо розібратися детальніше, то не все так легко. "Щоб розпочати таку справу потрібно знайти когось, хто розповість, як правильно це зробити. Купівля житла - недешеве задоволення, і не хочеться залишитися в програші. Є курси, де вас можуть цьому навчити, але коштують вони від 3 тисяч доларів", - пояснює українка.

Ріелтор каже, що важко знайти житло за ціною нижче ринкової. "Дешеві квартири у 80% випадках продають лише за готівку. По-друге , якщо ви знайдете оголошення, що квартира виставлена на аукціон (була конфіскована у когось, і зараз її продає держава чи банк), то будьте впевнені на 99%, що вже було зрозуміло на початку, хто її купить ще до того, як її виставили у продаж. Просто процедура змушує робити оголошення. У мене був час, коли я була дуже зацікавлена цією справою. Я просто обожнюю перероблювати старе на нове. Але у Польщі - це справа для "своїх". Дуже важко без знайомств, вміння дуже добре торгуватися.

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...