Боєць закохався в дівчину з кулеметом: Зворушлива історія молодого подружжя з Нацгвардії (фото)

Військову службу в в / ч 3008 Настя і Михайло почали майже одночасно - в жовтні 2018 року.

Настя із дитинства мріяла про армію. Фото: 20 хвилин.

У суботу, 23 листопада, свої долі поєднали два бійця Національної гвардії з військової частини 3008 - Анастасія та Михайло Пташки. Молодята охоче розповіли історію свого знайомства журналістам видання "20 хвилин", повідомляють Патріоти України.

Військову службу в в / ч 3008 Настя і Михайло почали майже одночасно - в жовтні 2018 року. Служили в різних батальйонах і перша зустріч відбулася на полігоні, куди всі разом виїхали на стрільби. Михайло звернув увагу на дівчину, яка збирала зброю. Запропонував допомогти і вона погодилася.

"Саме в той момент, щось йокнуло в серці. Душею відчув, що хороша людина поруч. Не тільки красива, але і добра. Око не хотілося відводити від неї. Але треба було йти. Мені на стрільби, їй - в частину", - згадував першу зустріч Михайло.

Першим випробуванням для молодої пари стала поїздка Михайла в зону проведення ООС на Донбас. У той час діяв наказ про заборону відправляти гвардійців жіночої статі в зону бойових дій. Тому Настя залишилася чекати.

Пропозицію руки і серця Михайло зробив Насті на весіллі у свого двоюрідного брата. Для Насті це було несподіванкою. Настя й гадки не мала, що саме там, на весіллі, її чекає несподіваний сюрприз. "Аж в очах потемніло від того, як почула, що це він говорить мені, що треба вийти на середину, що все на тебе дивляться. Це були ще ті хвилини ", - згадувала потім Настя.

Зараз подружжя-гвардійці мріють отримати звання офіцерів. Особливо Настя, яка з дитинства бачила себе в армії."Знайомі дівчата, буває, кажуть, Настя, як ти можеш підніматися вночі, або рано вранці, коли всі люди сплять, а тобі треба поспішати в частину, там вас збирають по тривозі? - розповідає вона. - Я їм відповідаю, що роблю це із задоволенням. Мені це подобається. Щодня на службу приходжу теж із задоволенням. Не вірять".

Джерело: 20 хвилин

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...