"Боже, як вони зраділи!": Леся Нікітюк показала, який влаштувала відпочинок для племінниць (фото)

Телеведуча Леся Нікітюк багато часу проводить зі своїми племінницями та навіть вирушила з ними на відпочинок, повідомляють Патріоти України.

У Instagram знаменитість поділилася, що майже за рік війни зрозуміла, як важливо присвячувати увагу своїм рідним, а особливо дітям. "Якщо ви запитаєте мене, що змінилося в мені за останній рік? Перше, що я скажу, це те, що я почала ще більше приділяти уваги родині і нашим дітям. Нашим, бо в нас брат відповідає за потомство, а я за кар’єру", - поділилася Леся.

Нікітюк разом із племінницями поїхала на "перезавантаження" до одного з СПА-готелів на Хмельниччині. Там дівчата могли насолодитися іграми та поплавати у басейні, а найголовніше відволіктися від жахливих новин. Світлинами з відпочинку Леся поділилася на своїй сторінці.

"Боже, як раділи дівчата, коли побачили басейн і дитячий клуб.. і я на секунду задумалась, що вони вже майже рік нікуди не їздили. Наші діти живуть в стресі, ховаються в укриттях і замість ігор обговорюють новини. Класно, що в такий складний час в Україні є місця, в яких можна перезавантажитись… відволікти дітей позитивом", - поділилася Нікітюк.


"Це було найжахливіше": Археологів вразили скелети без рук та ніг, знайдені на зруйнованій базі Гітлера (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:16

Археологи-любителі знайшли п’ять людських скелетів без рук і ніг на території комплексу "Вовче лігво" (Wolfsschanze) – місця базування ставки Адольфа Гітлера в часи Другої Світової війни, а сьогодні популярного туристичного об'єкту. І науковці не впевн...

Криму загрожує неминуче екологічне лихо: Експерт розповів про небезпечні природні процеси

вівторок, 7 травень 2024, 21:43

У тимчасово окупованому Криму висихають річки. На думку еколога Євгена Хлобистова, це відбувається через недостатні опади. Про це повідомив Кримськотатарський Ресурсний Центр на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України. У...