Буде наука для інших? У Львові суд оштрафував пенсіонера, якого збила автівка

У Львові в червні 2021 року автівка Skoda Octavia збила 68-річного чоловіка. Суд вирішив оштрафувати пенсіонера, адже він порушив правила дорожнього руху. Чоловік переходив дорогу поза межами пішохідного переходу. Правоохоронці склали на нього адмінпротокол, передають Патріоти України.

Пенсіонер переходив дорогу поза переходом

  • У постанові суду мовиться, що наприкінці червня 2021 року 68-річний чоловік переходив дорогу на вулиці Левандівській неподалік будинку №5.
  • Пенсіонер рухався поза межами пішохідного переходу.
  • У цей час його збив автомобіль Skoda Octavia.
  • Патрульні склали на пішохода протокол про порушення правил дорожнього руху, яке призвело до ДТП.

Суд оштрафував чоловіка

Під час судового засідання львів'янин повністю визнав свою провину. У постанові суду вказано, що після аварії автівка отримала механічні пошкодження. Однак інформації про те, чи травмувався пенсіонер, немає. Суддя Залізничного райсуду Львова Наталія Палюх розглянула матеріали справи, зокрема протокол та схему ДТП. Вона визнала чоловіка винним у порушенні правил дорожнього руху та оштрафувала його на 850 гривень.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...