Будні високодуховних скреп: У Росії батько викинув маленького сина з п'ятого поверху (відео 16+)

У Москві батько викинув свого трирічного сина з вікна п'ятого поверху. Фото: соцмережі.У Москві батько викинув свого трирічного сина з вікна п'ятого поверху. Хлопчика доправили в лікарню у важкому стані. Про це повідомляється на сайті прокуратури Москви, передають Патріоти України.

У момент інциденту в квартирі перебувала бабуся дитини, мати з ними не проживала. За даними Telegram-каналу LIFE SHOT, 24-річного Леоніда Кудрявцева затримали біля власного під'їзду. Опору він не чинив, але перебував у неадекватному стані.

Хлопчика доправили в лікарню у важкому стані"Стверджував, що його синові було погано і в нього все боліло. Так Кудрявцев нібито намагався йому допомогти", – йдеться в повідомленні.

У дитини пошкоджені легені, закрита черепно-мозкова травма, забій головного мозку, крововилив у мозок, закрита травма грудей, пневмоторакс справа. Також у нього виявлені переломи ребер і переломи шийки стегнової кістки. Порушено кримінальну справу за статтею "замах на вбивство малолітнього".

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...