Буває і таке: У Сумах начальника відділу боротьби з хабарями запідозрили в хабарництві

Державне бюро розслідувань України оголосило про підозру у хабарництві начальнику відділу боротьби з хабарами управління стратегічних розслідувань у Сумській області департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України. Про подію, яка відбулася 18 жовтня, повідомило сумське видання SumyToday, передають Патріоти України.

Як повідомляється, за версією слідства, правоохоронець вимагав 15 тис. доларів від працівника лісгоспу, якого своєю чергою спіймали на пособництві в незаконній порубці дерев.

Однак підозрюваного поліцейського поки не затримали, бо запідозривши, що він перебуває “у розробці” співробітників ДБР, посадовець звернувся до внутрішньої безпеки із заявою, що йому збираються давати хабаря. Тож передача коштів не відбулася. Підозру ДБРівці оголосили за наявними у них доказами. Зауважимо, що офіційного повідомлення від ДБР та поліції щодо інциденту на Сумщині не було.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...