"Час іде, настрій і ставлення до життя залишаються!": Святослав Вакарчук у день 45-річчя показав, як виглядав у дитинстві (фото)

14 травня свій 45-й день народження відзначає український музикант і політик Святослав Вакарчук. З нагоди свята лідер гурту "Океан Ельзи" показав, яким усміхненим малюком він був в дитинстві. Іменинник опублікував на особистій сторінці в Instagram колаж з двох чорно-білих знімків, передають Патріоти України.

На першому фото Святослав зображений в дитинстві, на другому - за часів своєї популярності. На обох фотографіях Вакарчук посміхається. "Час іде, настрій і ставлення до життя залишаються!", - підписав фото музикант.

Вакарчука вітають шанувальники і колеги, в тому числі й учасники гурту "Океан Ельзи". "Емоція. Віддача. Баланс. Гармонія. І музика, як частина ДНК. З днем народження, Слава", - написали музиканти на офіційній сторінці колективу у Facebook.

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...