Чекати не дуже довго: У Китаї озвучили терміни закінчення пандемії коронавірусу

Медики зробили висновок щодо низького відсотка повторних заражень серед тих людей, які видужали.

Глобальна пандемія смертельного коронавірусу COVID-19, яка почалася в Китаї, може зупинитися до червня 2020 року. Це стане можливим у разі прийняття належних контрзаходів проти поширення захворювання. Про це заявив провідний китайський епідеміолог Чжун Наньшань, передає "Інтерфакс-Україна".

"Можемо очікувати, що (епідемія – Ред.) COVID-19 завершиться до червня", – зазначив учений. Медик зазначив, що у багатьох заражений хвороба протікає в легкій формі. Крім того зазначається, низький відсоток повторних заражень серед тих людей, що видужали.

"В майбутньому ключові аспекти заходів епідеміологічного контролю щодо спричиненого коронавірусом нового типу пневмонії будуть перенаправлені від запобігання вивозу вірусу (із заражених країн) до припинення привізних випадків", – додав Наньшань.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...