Чемпіон у кайданках: Стали відомі причини скандального затримання Усика в аеропорту Кракова

Стали відомі причини затримання Усика в аеропорту Кракова

Найтитулованішого супертяжу світу Олександра Усика було затримано в аеропорту Кракова через непорозуміння. Про це заявив польський промоутер Анджей Василевський з посиланням на менеджера Усика Олександра Красюка, передають Патріоти України з посиланням на Przeglad Sportowy.

Він розповів, що український боксер приїхав до Кракова з Києва на автомобілі та планував вилетіти до Іспанії для участі у тренувальному таборі.

"Однак прикордонна служба не захотіла пускати на борт літака його товариша. Чемпіон вирішив, що не полетить без друга, тож обох затримали", - повідомив Василевський.

"Наші служби аеропорту без причини не хотіли пускати товариша Усика в літак. Тверезого та з документами. Який сором! Я знаю Олександра особисто. Топовий та елегантний, завжди поважає закон", - додав Василевський.

Сам Усик назвав своє затримання в аеропорту Кракова "непорозумінням, яке було швидко врегульоване.

"Дорогі друзі. Сталося непорозуміння. Воно було швидко врегульовано. Дякую всім, хто виявив занепокоєння. Дякую українським дипломатам за оперативну підтримку. І повага польської поліції за виконання своїх обов'язків незалежно від зросту, ваги, розмаху рук та регалій", - написав боксер у соцмережі Х.

Раніше перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань молоді та спорту Жан Беленюк у своєму Telegram повідомив, що боксера Олександр Усика затримали в аеропорту Кракова.

Місце останнього побоїща Наполеона: Поле під Ватерлоу розкрило жахливу таємницю, котра чекала на археологів понад 200 років

середа, 18 вересень 2024, 11:51

Нова знахідка розкриває приховані жахи одного з найкривавіших боїв в історії. Як відомо, десятки тисяч солдатів загинули, ще більше зазнали важких поранень при Ватерлоо 1815 року. Однак, попри це, на місці грандіозної битви було знайдено мало людських ...

Справа не в зовнішності? Психологи назвали лише одну рису, яка робить людину неймовірно привабливою

середа, 18 вересень 2024, 11:45

Науковці рекомендують розвивати в собі цю рису, щоб уміти вибудовувати глибокі стосунки з іншими людьми, передають Патріоти України. Британський психолог Імонн Фергюсон ініціював дослідження, під час якого було виявлено, що найпривабливішою людину роби...