"Через 17 хвилин була друга ракета і Саша загинув": Голова Одеської ОВА розповів, як дивом не потрапив під ракетний удар (відео)

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер розповів, як живе Одеса під регулярними атаками російських окупантів, а також як сам дивом не потрапив під ракетний удар по Одесі 15 березня. Про це йшлося в інтерв'ю Олега Кіпера ТСН.ua 6 червня, передають Патріоти України.

"Саме Гостіщев (підполковник поліції Олександр Гостіщев, який загинув 15 березня 2024 року під час ракетного удару по Одесі, – ред.) і попросив нас не поспішати, бо він був там на місці. І після першого прильоту було двоє поранених і він нас набрав, сказав "я вам зараз доповім ситуацію, тут, можливо, не потрібно вашого приїзду, тому що тут немає загиблих людей", – поділився Кіпер.

Саме підполковник поліції зупинив очільника ОВА. "Ми вже рухалися в тому напрямку на місце прильоту... Якраз там була нарада, ми повернулися, завершили її, вирішили якісь нагальні питання – через 17 хвилин була друга ракета і Саша загинув", – розповів Кіпер.

Нагадаємо, Росія вчергове вдарила по Одесі росіяни15 березня, застосувавши підступну тактику "вогневого валу". Ворог завдав два послідовні ракетні удари по місту. Серед загиблих і постраждалих є представники медицини і рятувальної служби, які прибули на місце першого удару надавати допомогу. Після повторного удару загинули люди, які прибули для надання допомоги, а також ті, хто не встиг добігти до укриття.

Джерело: ТСН.ua

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...

Комісія Мінкульту фіксує розкрадання держмайна: З Почаївської лаври зникли цінні ікон, які передавалися в оренду Московському патріархату разом з архітектурним комплексом

субота, 27 липень 2024, 17:00

В ході перевірки збереження державного майна Свято-Успенської Почаївської лаври на Тернопільщині, яке перебуває у безоплатному користуванні УПЦ МП, виявлено низку порушень. Про це йдеться у звіті комісії Міністерства культури та інформаційної політики,...