Через новорічну вечерю із тренером Росії: В Естонії вимагають покарати капітана збірної

Костянтин Васильєв вирішив відсвяткувати Новий рік разом із Валерієм Карпіним та ще кількома естонцями. Гравець вже виступав в РФ, але поїхав звідти після початку війни в Україні у 2014 році. Після початку повномасштабної війни проти України російський спорт почали відсторонювати від змагань. Команди з РФ не допускають до престижних турнірів, а спортсменів змушують виступати під нейтальним прапором. Втім представники РФ все ж таки іноді проникають в цивілізований світ. Нещодавно у соцмережах з'явилась фотографія капітана збірної Естонії Костянтина Васильєва на Новий рік, інформують Патріоти України.

Гравець Флори опинився на одному знімку із головним тренером збірної Росії Валерієм Карпіним. Також у цій компанії був колишній гравець Карпат Сергій Зеньов та найкращий бомбардир в історії збірної Естонії Андрес Опер.

Ця світлина викликала обурення у Естонії. Вболівальники національної збірної вимагають від головного тренера позбавити Васильєва капітанської пов'язки. Сам Васильєв прокоментував цю зустріч так:

"Я не можу сказати нічого більше того, що є на фотографії. Так, ми зустрілись. Нормальна вечеря та розмови про футбол. Складно щось ще відповісти з цього приводу", – заявив футболіст.

Варто відзначити, що Костянтин встиг пограти три роки у чемпіонаті Росії за Амкар з Пермі. Правда, це було ще до початку війни в Україні (2011-2014), адже саме після цього Васильєв перейшов у польський Пяст.


Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...