Чоловік вирішив заощадити на газоні і довів дружину до істерики (фото)

Житель Шотландії розсмішив сусідів і довів дружину до істерики, постеливши на подвір'ї зелений килим замість штучного газону, пише The Sun. 64-річний Енді Тремблі не збирався перетворювати ділянку на стіл для більярду, але не відразу зрозумів, що в інтернет-магазині йому продали зовсім не те покриття, яке кладуть на спортивних майданчиках, передають Патріоти України.

"Коли він це постелив, я зрозуміла, що це просто яскраво-зелений килим. У мене не вистачило духу сказати йому, щоб він все прибрав. Він був такий задоволений собою, поки не побачив моє обличчя, - сказала дружина Трембла Пауліна. - В інтернет-магазині це покриття вказане як штучний газон. Але це не так. Немає трави такого відтінку, і воно таке ж грубе, як наждачний папір".

Родина не впала духом і вдосталь насміялася через невдалу покупку. "Чоловік жартує, що зробить у килимі дірки і перетворити його в галявину для гольфу, - каже Пауліна. - Продавці, ймовірно, стрибали по складу від радості, що якийсь дивак нарешті замовив це і постелив, перш ніж відмовитися від покупки".

У Москві палає і валиться завод, під рухнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...