"Чоловіки були в збудженому стані": Польські прикордонники розповіли свою версію затримання Усика в аеропорту Кракова

Спікер Карпатського відділу прикордонної служби Польщі Яцек Міхаловський 18 вересня прокоментував тимчасове затримання українського боксера Олександра Усика та представника його команди в аеропорту Кракова, передають Патріоти України.

За його словами, справа стосувалася двох громадян України. "Один із них не був допущений на рейс, а інший сказав, що без нього не полетить", – пояснив він.

У підсумку перевізник не допустив обох на рейс "Краків – Салоніки". Усик із колегою втратили статус пасажирів, але не захотіли покинути зону посадки, сказав посадовець прикордонної служби. "Це спричинило затримку з вильотом літака. Вони не реагували на прохання працівників перевізника про залишення цієї зони, тож, згідно з процедурою, було викликано прикордонників з групи спецреагування", – зазначив він.

Міхаловський додав, що на одного з українців наділи наручники. "Але це був превентивний захід, щоб лише довести його до службового приміщення, де його відразу ж було розкуто. Чоловіки не чинили опір, але були у збудженому стані", – прокоментував представник Польщі.

Речниця краківського аеропорту "Баліце" Наталія Вінсе повідомила, що після цього інциденту український боксер разом із супровідною особою покинули аеропорт і більше туди не поверталися.

Джерело: Укрінформ

Фото до і після вражають: Жінка відмовилася від популярної закуски і схудла на 36 кг:

середа, 18 вересень 2024, 16:48

У Великій Британії жінка мала залежність від чипсів та іншої шкідливої їжі, через що вона постійно набирала вагу. Проте після відмови від улюблених ласощів її зовнішність різко змінилася. Про це пише mirror.co.uk, передають Патріоти України. Ліза Берне...

Варто знати свої права: Чи можна подати до суду на ТЦК, якщо людині відмовили у відстрочці

середа, 18 вересень 2024, 16:37

Термін розгляду питання щодо надання військовозобов'язаній людині відстрочки від мобілізації в Україні залежить від завантаження працівників Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) та від інших факторів, передають Патр...