Діти бавляться у вирві від російської ракети: Анатоліч показав промовисте відео з майданчика у парку Шевченка

У Києві діти знайшли для себе нову забавку. Маленькі українці бавляться в вирві у парку Тараса Шевченка, куди 10 жовтня прилетіла російська ракета. Промовисте відео показав телеведучий Анатолій Анатоліч, передають Патріоти України.

Наслідки ворожої ракетної атаки ще не відремонтували, тому дошкільнята у всю лазять в ямі та досліджують новий "атракціон", як його назвав автор відео. Кадри з'явилися в Instagram-stories зірки (щоб подивитися відео і фото, доскрольте до кінця сторінки).

Ведучий, який 15 жовтня повернувся до Києва з гарячих точок, одразу вирушив на дитячий майданчик, що в понеділок цього тижня потрапив під обстріл. Кількаметрова вирва все ще нагадує про звірську атаку окупантів, проте українські діти вже знайшли їй застосування.

"Парк Шевченка. Це ось яма. Якщо окупанти думали, що тут зупиниться життя, то вони сильно помиляються. Життя триває, діти лазять по ямі. Для них це тепер розвага. Хотіли налякати – зробили ще один атракціон для дітей. Українці просто фантастичні", – сказав Анатоліч.

Він також показав, що в будинках поблизу парку Шевченка вибило шибки, настільки сильний був приліт ракети.

Символ сміливості та прагнення свободи: На честь Всесвітнього дня вишиванки Трюдо надів українську вишиту сорочку

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:49

Канада приєдналася до святкування Дня вишиванки . Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо привітав українців із Днем вишиванки. При цьому політик одягнув білу сорочку з вишивкою, наголосивши, що це не просто одяг, а символ. Відповідну фотографію у четвер...

Оце так "миролюбні створіння"! Група косаток потопила 15-метрову яхту біля Марокко

п’ятниця, 17 травень 2024, 7:30

Хоча косатки зазвичай миролюбні, за останні роки фіксували численні випадки, коли ці створення атакували судна. Цього тижня невідома кількість косаток потопила вітрильну яхту в водах Марокко в Гібралтарській протоці. За даними морської рятувальної служ...